Acceso Intranet

Quienes somos Desabollado sin pintar Calidad y servicios Preguntas Fotos Cotactenos
 

Preguntes

Com assoleixen el desabonyegat sense necessitat de pintar?

La utilització d'eines dissenyades especialment per al tractament de petits bonys, al costat d'una tècnica artesanal en el tractament de superfícies danyades, ens permet assolir reparacions satisfactòries en un altíssim percentatge dels casos tractats. Aquestes eines ens ajuden a trobar el punt exacte de la bony, treballant-lo fins a aconseguir com resultat que el dany original es torni invisible.

I la pintura?

Pel sistema que apliquem, les superfícies tractades no requereixen repintat, conservant les seves línies originals i el procés de cataforesis.

 

 

Quins riscos corren les superfícies no danyades?

No existeixen els riscos del mètode tradicional de laminatge, planxa i pintura, diferents partides en les pintures i problemes de igualació per antiguitat en el color, que deprecien significativament qualsevol vehicle; des del moment que no són sotmesos a cap tipus de tractament o reparació

Quant demora la reparació?

Els treballs són ràpids, inclos es porten a terme en les instal•lacions o en el domicili del client. Molt depèn de la quantitat d'impactes que tingui el vehicle i la ubicació dels mateixos. Considerant un terme mitjà, el desabonyegat complet d'un vehicle danyat per calamarsa pot requerir de 3 a 12 hores de treball

 

Es reemplacen parts per noves?

No és necessari utilitzar peces de recanvi. Només es reparen a nou les zones danyades. És un treball onerós? El major diferencial d'aquest sistema de treball enfront d'uns altres, és el seu baix cost.

 

 

 

 

 

 
 
Una jove empresa amb provada experiència al servei de l'automòbil   Acrofix Automotive S.L.
Móbil: +34 618 968 235
Teléfon: +34 932 49 19 78
c/Granada 39
08740 Sant Andreu de la Barca
Barcelona - España
info@acrofix.com
   
Copyright © 2014 - Acrofix - All rights reserved. Created and Maintained by Marketing Plus S.A.